Thuis

ADO ELECTRONICS LIMITED

Van goede kwaliteit dimbare LED-paneel licht voor verkoop
Van goede kwaliteit dimbare LED-paneel licht voor verkoop
Wij testten de geleide paneellichten, voldoet de kwaliteit aan onze behoeften. Dank u voor uw goede diensten, Linda, hoop om tot zaken met u tijd daarna te maken!

—— Alfonso Vallejo

Ik ontving uw bollen en zij werken volkomen, kijken zij verbazend. Dank u vriendelijk. U posten met betrekking tot mijn in time de werkenorde zal houden om te komen.

—— Julie

Wij houden van uw goede diensten en hoog - kwaliteit geleide producten. De nieuwe overzeese orde zal volgende maand worden verzonden!

—— Thomas Uwe Jorgensen

Hallo Linda, Deze kijken perfect!!!! Dank u wij zal doen zeer het beste wij de orden kunnen krijgen!!!!

—— Roy Dunbar

Hartelijk dank voor al uw inspanningen is het een genoegen doend zaken met u en hoop wij meer zaken kunnen in de nabije toekomst doen.

—— Simon Mundine

Ik ben online Chatten Nu

ADO ELECTRONICS LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED ADO ELECTRONICS LIMITED
Receptie Kantoor Klantenbezoek tentoonstelling tentoonstelling Onze Sales Team tentoonstelling verlichtingsruimte Het LEIDENE Comité Licht toont

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : DRUKTE
Jaarlijkse omzet : 1.5 million-2 million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

BEPERKTE DRUKTE de ELEKTRONIKA is een exportgerichte onderneming die in 2012 werd opgericht. Wij wijden om de meest innovatieve LEIDENE binnen en openluchtverlichtingsproducten te leveren. Na 6 jaar het harde werk, nu zijn wij één van de beste LEIDENE verlichtingsfabrikant in China.

Wij veroorzaken LEIDEN Comité Licht, LEIDENE Stroken, LEIDENE Gloeidraadbollen, LEIDEN Vloedlicht, het LEIDENE Licht van G4 G9, LEIDEN Buislicht, hoofdzakelijk LEIDEN Aluminiumprofiel, leiden onderaan Licht, LEIDEN Vleklicht, het LEIDENE Licht van Highbay, LEIDEN Spoorlicht, enz., dat wijd in huis en commerciële verlichting worden gebruikt.

De DRUKTElichten dwingen ISO9001 af: 2000 Internationale Norm - het kwaliteitssysteem strikt, de testprojecten is isolatieprestaties, de prestatietest van de hoogspanningsweerstand van de producten, IP peotectionprestaties, lichte bederftest enz. Onze producten hebben pas vele certificaten, zijn zij de elk van certificaten van Ce, van RohS, TUV, van SAA, van ETL, van UL en CCC, die kunnen bewijzen dat wij u kunnen leveren uitstekende kwaliteitsproducten.

 

Bovendien, wij hebben ook uitstekend en professioneel internationaal verkoopteam dat u snel antwoord kan aanbieden en u helpen om geleide aanstekende problemen op te lossen. Onze ingenieur kan beste verlichtingsoplossing voor u verstrekken.

Door hoogste kwaliteitsproducten en de uitvoerige diensten te verlenen, heeft de DRUKTE van een uitstekende reputatie in de LEIDENE verlichtingsindustrie genoten. Ten gevolge van de superieure kwaliteit en de economische prijzen. Onze producten winnen groot marktaandeel en snelle verkoop in markten overzee, vooral in West-Europa, Noord-Amerika, Azië, Oceanië, enz.

Zijnd een belangrijke vervaardiging van LEIDENE verlichtingsproducten in China, geloven wij dat hoogte - de kwaliteit is de stevige stichting van onze bestaan en machtspositie in deze industrie. Wij houden sterk onze ondernemingsfilosofie van de „Vitaliteit van het Bedrijf in de Kwaliteit van de Producten.“ ligt

De „energie - besparing, milieubescherming“ is ons bedrijfdoel, dus concentreren wij ons bij het verstrekken van unieke ontworpen en energy-efficient LEIDENE lichte oplossing voor onze klanten, vervangen zij de oude lampen aan onze geleide lampen, sparen energie, en groene milieu.

 

Wij heten nieuwe en oude cliënten welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren! Breng betere verlichting bijeen en het betere leven, leidt tot groene wereld!

 

Contactgegevens
ADO ELECTRONICS LIMITED

Contactpersoon: Miss. Linda Zhang

Tel.: 86-13538861556

Fax: 86-20-835213825

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)