China flat-panel licht geleid fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Linda Zhang

Telefoonnummer : 86-13538861556

WhatsApp : +8613538861556

Free call
ADO ELECTRONICS LIMITED

           BEPERKTE DRUKTEelektronika

 

                 LEIDENE Verlichtingsdeskundige

  • ADO ELECTRONICS LIMITED
  • ADO ELECTRONICS LIMITED
  • ADO ELECTRONICS LIMITED
  • ADO ELECTRONICS LIMITED
  • ADO ELECTRONICS LIMITED
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: DRUKTE Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: 1.5 million-2 million Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

BEPERKTE DRUKTE de ELEKTRONIKA is een exportgerichte onderneming die in 2012 werd opgericht. Wij wijden om de meest innovatieve LEIDENE binnen en openluchtverlichtingsproducten te leveren. Na 6 jaar het harde werk, nu zijn wij één van de beste LEIDENE verlichtingsfabrikant in China.

Wij veroorzaken LEIDEN Comité Licht, LEIDENE Stroken, LEIDENE Gloeidraadbollen, LEIDEN Vloedlicht, het LEIDENE Licht van G4 G9, LEIDEN Buislicht, hoofdzakelijk LEIDEN Aluminiumprofiel, leiden onderaan Licht, LEIDEN Vleklicht, het LEIDENE Licht van Highbay, LEIDEN Spoorlicht, enz., dat wijd in huis en commerciële verlichting worden gebruikt.

De DRUKTElichten dwingen ISO9001 af: 2000 Internationale Norm - het kwaliteitssysteem strikt, de testprojecten is isolatieprestaties, de prestatietest van de hoogspanningsweerstand van de producten, IP peotectionprestaties, lichte bederftest enz. Onze producten hebben pas vele certificaten, zijn zij de elk van certificaten van Ce, van RohS, TUV, van SAA, van ETL, van UL en CCC, die kunnen bewijzen dat wij u kunnen leveren uitstekende kwaliteitsproducten.

 

Bovendien, wij hebben ook uitstekend en professioneel internationaal verkoopteam dat u snel antwoord kan aanbieden en u helpen om geleide aanstekende problemen op te lossen. Onze ingenieur kan beste verlichtingsoplossing voor u verstrekken.

Door hoogste kwaliteitsproducten en de uitvoerige diensten te verlenen, heeft de DRUKTE van een uitstekende reputatie in de LEIDENE verlichtingsindustrie genoten. Ten gevolge van de superieure kwaliteit en de economische prijzen. Onze producten winnen groot marktaandeel en snelle verkoop in markten overzee, vooral in West-Europa, Noord-Amerika, Azië, Oceanië, enz.

Zijnd een belangrijke vervaardiging van LEIDENE verlichtingsproducten in China, geloven wij dat hoogte - de kwaliteit is de stevige stichting van onze bestaan en machtspositie in deze industrie. Wij houden sterk onze ondernemingsfilosofie van de „Vitaliteit van het Bedrijf in de Kwaliteit van de Producten.“ ligt

De „energie - besparing, milieubescherming“ is ons bedrijfdoel, dus concentreren wij ons bij het verstrekken van unieke ontworpen en energy-efficient LEIDENE lichte oplossing voor onze klanten, vervangen zij de oude lampen aan onze geleide lampen, sparen energie, en groene milieu.

 

Wij heten nieuwe en oude cliënten welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren! Breng betere verlichting bijeen en het betere leven, leidt tot groene wereld!

 

Geschiedenis

BEPERKTE DRUKTE de ELEKTRONIKA werd opgericht in 2012, beginnen wij om bij de LEIDENE Verlichtingsproductie te investeren, zijn onze hoofdproducten LEIDENE Flexibele Stroken, LEIDEN Vleklicht, LEIDEN Vloedlicht, enz. Op dat ogenblik, waren wij slechts 5 arbeiders om geleide producten te produceren, maar zij zijn zeer professioneel, is de productenkwaliteit zeer goed, daarom wij developd vele klanten die samenwerking op lange termijn met ons maken en ons steunen.

 

In 2013, beginnen wij om super slanke LEIDEN Comité Licht te veroorzaken. Het LEIDENE Comité licht was het recentste product in de markt, maar wij vonden het een goede kans is om geleid paneellicht te veroorzaken, beacause leidde paneellicht heeft vele grote voordelen die vele traditionele lampen kunnen vervangen en energie besparen.

 

In 2014, breiden wij onze fabriek, productiecapaciteitbereik 10.000 uit PCs per dag, en een bekende paneel lichte fabrikant in China geworden. En het geleide paneellicht is populaire geleide lampen in de markt geworden.

 

In 2015, ontwikkelen wij ons eigen slank en smal rand geleid het paneellicht van de octrooivorm en passen de certificaten van Ce/van ROHS toe /TUV. Dit kan ons helpen om meer klanten te ontwikkelen die speciale en creatieve producten nodig hebben.

 

In 2016, begin om met beroemd verlichtingsmerk (ODM) te werken, „met kwaliteitsmerk“ samen te werken en te werken om onze bedrijfopdracht in dat jaar te zijn. En onze kwaliteit van het product is meer en meer stabiel.

 

In 2017, is de productiecapaciteit 20,000pcs per dag, en begint om het LEIDENE Licht van Highbay, LEIDEN Spoorlicht en LEIDEN Lineair Licht te veroorzaken. Het bereik 5000㎡ van de het werkplaats en geworden een hoogste leverancier in de LEIDENE van China Verlichtingsindustrie.

 

In 2018, is ons doel de meest vertrouwde op leverancier voor onze klanten en partners te zijn, en nieuwe en energie efficiënte producten te ontwikkelen om energy-saving doel te ontmoeten. 

 

Wij hopen om meer markten in Noord-Amerika en landen langs Één Riem en Één Weg in de komende jaren uit te breiden. 

 

 

Dienst

Onze Dienst:

 

1. Het goedgetrainde en ervaren personeel om alle uw te beantwoorden onderzoekt in het vloeiende Engels.

 

2. Uw onderzoek met betrekking tot onze producten of prijzen zal binnen 12 uren worden geantwoord.

 

3. Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé informatie.

 

4. OEM wordt verwelkomd, OEM is het merk beschikbaar.

 

5. De goede Naverkoopdiensten.

 

6. Pas de diensten aan zijn beschikbaar wanneer nodig.

 

7. Garantiebeleid om nieuwe producten te veranderen of te vervangen.

 

de verzending van 8. 100% op tijd.

 

9. Vrij producten industrieel ontwerp, aanstekend planontwerp, Energie - besparingsberekening.

 

10. Sterk R&D-team met sterkte om nieuwe producten te ontwikkelen elke maand.

 

11. Gunstige prijs als qty verhoging van Portugal

 

12. Volg uw ordeproductie, levering, het verschepen, het ontvangen, installatie, vervanging op.

 

13. Volledige controle het materiaal en de producten alvorens te verschepen

 

14. Strikte Kwaliteitscontroleafdeling om de productenkwaliteit te testen en te inspecteren

 

15. De professionele ingenieurs verstrekken beste verlichtingssulution voor uw projecten.

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 2

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 3

 

China ADO ELECTRONICS LIMITED Bedrijfsprofiel 4

 

  • Alfonso Vallejo

  • Julie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in